Nimănui nu-i pasă de securitatea lui online!

Ba da, le pasă!

Când ultima dată aţi discutat cu prietenii sau familia despre privacy şi securitate online? Din păcate, în majoritatea cazurilor, răspunsul este “niciodată”.

În linii generale, oamenii cred că doar o mică parte a utilizatorilor au grijă de  intimitatea, securitatea lor online şi siguranţa datelor personale sau cu caracter personal.
Cu toate că acesta nu-i un adevăr, dar multă lumă încă evită să discute aceste subiecte anume din motiv că “nimănui nu-i pasă” sau “nimeni nu vorbeşte despre asta”.
În ianuarie 2017, IDC a descoperită că 84% din utilizatori îşi fac griji pentru siguranţa datelor lor personale, iar 70% au arătat mai mult interes pentru siguranţa lor online decât acum cîţiva ani.
Şi nu-s doar vorbe. 20% din utilizatori folosesc softuri de blocare a trackere-leor sau adblock-ere şi mulţi din ei iau astfel de măsuri ca utilizarea DuckDuckGo pentru căutări, în loc de Google.
Dacă nu ştiaţi despre DuckDuckGo, acesta este un motor de căutare care ţine la securitatea şi intimitatea utilizatorilor.
Testaţi-l şi dacă vă place, vă îndemn să-l recomandaţi şi prietenilor care credeţi că merită mai multă intimitate şi siguranţă online!

Leave a Reply